tiistai 11. syyskuuta 2012

Coming soon....


Ajatteli jo nyt alkaa mainostaa täällä, sillä kuukauden päästä Joensuussa räjähtää. 12.-13.10. järjestetään KorvaBoosti-festarit, jossa ISKY:läiset (=Itä-Suomen katutanssi yhdistys) ollaan järjestämässä Joensuu Get Down jameja ja workshoppeja.

Perjantaina 12. päivä on Niko Haikalan houstaamat hip hop ja breikki workshopit. Molemmat workshopit maksavat yhteensä vaivaiset 20€, joten suosittelen tulemaan! Sitovat ilmoittautumiset tehdään 8.10. mennessä osoitteeseen katutanssiyhdistys@gmail.com.

Lauantaina 13. päivä on sitten klo 15-20.30 itse jamit. Battleja on tarjolla kahdesta sarjasta; break ja ensikertalaisten hip hop. Eli kaikki vähänkin hoppia tanssineet batlaamaan! Tietysti voi mennä myös muuten jamittelemaan ja nauttimaan meiningistä. Musiikista huolehtivat Dj Tiskijoni ja Dj I-Spin.

Kuten tuo flaijerikin jo sanoo KorvaBoosteilla on tarjolla myös loistavia esiintyjiä. Joita kannattaa ehdottomasti mennä katsomaan. Karri Koira ja Ruudolf vetävät myös ikärajattoman keikan eli nyt viimeistään kannattaa opetella Mammat riivaa -muuvit.



KorvaBoosti JNS:n fb-sivu:
http://www.facebook.com/KorvaBoostiJoensuu

KorvaBoosti fb-event:
http://www.facebook.com/events/186738231460463/

Joensuu Get Down:
http://www.facebook.com/events/444106055641730/

Sen verran vielä breikkiterveisiä Joensuun suunnalta, että oma Ivanimme eli Bboy Mago voitti viime lauantaina SADE-jameissa porvoossa 7toSmoke-battlen ykkössijan. Hienoa Joenzuu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti